ERHL soovitab: Fookus Live #2 “Piiri taga praktikal”

12240959_1649584031966244_3101826564128942001_oFookus Live on Music Estonia üritustesari, mis avab muusikatööstuse telgitaguseid.

Kolmapäeval, 17. veebruaril kl 18 toimub Jazziklubis Philly Joe’s intervjuu noorte ja aktiivsete muusikavaldkonnas tegutsevate Natalie Metsa ja Sandra Perensiga.

Natalie Mets on muusika- ja meelelahutusmaastikul aastaid tegev olnud iseseisva kontsertide ja pidude korraldajana ning tegutsenud artisti managerina. Lisaks Eesti muusikaväljale on ta aktiivne mujalgi Baltikumis – initsieerides ja juhtides The Baltic Scene’i. Varasematele praktika kogemustele Soomes ja Islandil lisandus hiljuti aasta New Yorgis Nicolas Jaari, Beach House’i, DIIV’i, Chairlifti jt managemendis.

Sandra Perens alustas oma karjääri 2011. aastal Tallinn Music Week festivali vabatahtlikuna ning liikus kiiresti edasi festivali assistendiks ja sealt hiljem festivali programmijuhiks. Viie aasta jooksul Musiccase OÜs on ta aidanud kaasa erinevate kontsertide korralduses (Feist, Patti Smith jt) ning ka väiksematel festivalidel ning ettevõtmistel (nt Kumu ÖÖ, Tartu muusikanädal jt). Oma esimese välispraktika tegi Sandra Soome edukamais indie-agentuuris Fullsteam Agency’s. Teine praktika viis Sandra L.A-sse The Windish Agencysse.

Vestlust juhib Music Estonia tegevjuht Virgo Sillamaa.

Leia üritus ka Facebookist.