ERHL soovitab: Ilmub maailmas esimene Eesti jazzmuusika noodiraamat!

IMG_3836“Eesti jazz noodis” ehk Real Book valmib esmakordselt ja on pühendatud 90 aasta möödumisele Eesti esimesest jazzkontserdist. Kolmapäeval, 10. veebruaril esitletakse noodiraamatut Solarise Apollo raamatupoes algusega kl 16. Selle puhul kõlab Solarise keskuse siseraadios Eesti jazzmuusika!

 

Noodikogu on mõeldud nii muusikule, muusikaõppurile kui ka asjaarmastajale, et tutvustada ja soosida kodumaise muusika kasutamist musitseerimisel ja harjutamisel. Noote kogudes peeti silmas, et lisaks tuntud klassikutele oleks kajastatud ka hetkel aktuaalsete jazzmuusikute looming. Kokku leiab kaante vahelt 84 helilooja teose, nende seas Raimond Valgre, Olav Ehala, Maria Faust, Liisi Koikson, Raivo Tafenau, Kristjan Randalu, Joel Remmel, Jaak Sooäär, Hedvig Hanson, Andre Maaker ja paljud teised.

Väljaandja: Eesti Jazzliit, www.jazz.ee