MUBA jagas Õpetajate päeval tunnustusi

Rütmimuusika hariduse valdkonna “Märgiline panus rütmimuusika suuna arendamisse” kuulub Mare Väljatagale, kes on mitmekümnete aastate jooksul andunult panustanud rütmimuusika lauljate koolitamisse, tegelenud vokaalansamblite kõlakultuuri arendamisega, olnud oma sära ja töökusega eeskujuks noortele artistidele ning lauluõpetajatele juba Otsa koolist alates.

Foto: Gunnar Laak (MUBA õpetaja)

Rütmimuusika osakonna “Aasta rütmimuusika õpetaja” on Meelis Punder, kes on eesti muusikas tegev juba mitu aastakümmet nii muusiku, laulja kui ka pedagoogina. Temas on see salapärane oskus ja karisma, mis paneb noored muusikud pilli mängima. Meelis Punder on laiemalt tuntud ka kui ansambel „Karavan“ basskitarrist ja laulja.

Foto: Gunnar Laak (MUBA õpetaja)


Palju õnne!