ERHL tegi re-stardi

Head Eesti Rütmimuusika Hariduse Liidu liikmed,

ERHL tegi re-stardi.

8.märtsil toimunud üldkoosolekul valiti liidule uus juhatus, kuhu kuuluvad: Kristjan Kaasik (esimees), Ahto Abner, Ingrid Hagel, Maarja Soomre, Marek Talts, Roland Jairus, Vladimir Võssotski.

Uus juhatus on jõudnud pidada esimesed koosolekud ja paika panna lähituleviku suunad. Nagu ka eelnevates kirjades sai mainitud, siis peamine rõhk on hetkel rütmimuusika õppekavade ning õppematerjalide ühtlustamine ja regionaalse õppe toetamine. Selleks oleme kokku kutsumas töörühma, mis koosneb aktiivsetest õpetajatest ning rütmimuusika haridusvaldkonnas tegijatest. Töörühma juhiks on Marek Talts.

VÄGA OLULINE! Seoses paari aastase pausiga liidu aktiivses töös, tuli sujuvamaks taaskäivitamiseks kõigi liikmete liikmelisus aegunuks kuulutada. Põhikirja järgi on liikmelisus seotud liikmemaksuga ja arusaadavatel põhjustel on enamusel liikmetest see tasumata.
Soovime oma liikmeskonda ennistada ja usume, et üheskoos saame eesti rütmimuusika õpet edendada.

Selleks et kinnitada oma liikmelisust ning osa saada ERHL-i edasistest tegemistest, palume kõigil liikmetel (v.a. need kes tegid seda 8.03 üldkoosolekul) uuesti täita liikmeks astumise ankeet k.a. neil kes on liikmemaksu tasunud.
LINK ANKEEDILE


Lugupidamisega ERHLi juhatus
Kui Te ei soovi enam meie uudiskirja saada, siis palun klikkige siia