MEELDETULETUS – ERHLi Üldkoosolek

ERHLi juhatus koosseisus Ahto Abner, Ain Agan, Eve Pärnsalu, Jaak Sooäär, Kristjan Kaasik, Siim Aimla ja Virgo Sillamaa kutsub kokku ​Eesti Rütmimuusika Hariduse Liidu üldkoosoleku​, mis toimub ​8. märtsil, 10.30!

ERHLi ÜLDKOOSOLEK

Aeg: 8. märts, 10.30 – 12.00

Koosolek toimub ZOOM keskkonnas​.

Link:

https://us02web.zoom.us/j/85383534897?pwd=aDJmVmZBb3lSenQ2M2pNa2tXWExXUT09

Meeting ID: 853 8353 4897

Passcode: 987186

Päevakorras:

  • Aastate 2018 – 2020 majandusaasta aruannete läbivaatamine ja kinnitamine
  • Uue juhatuse valimine
  • Arutelu liidu taaskäivitamise teemadel

Palume osavõtjatel ennast aegsasti registreeridaSIIN LINGIL– see on väga oluline veebivahendusel hääletuse nõuetekohaseks korralduseks.

Oodatud on kõik, keda ERHLi käekäik puudutab!

Kes soovib ERHLi liikmeks astuda ning taaskäivitus koosolekul juba osaleda, siis see on võimalik, tuleb lihtsalt täita liikmeks astumise ​avaldus kodulehel​- palume seda teha hiljemalt koosolekule eelneval reedel ehk 5. märtsil.

ÜLEVAADE

Tänastele liikmetele meeldetuletuseks ja võimalikele uutele tulijatele teadmiseks – ERHL asutati 2013 edendamaks Eesti rütmimuusika haridust, nii erinevate astmete lõikes, avalikus ja eraõiguslikus vormis toimivate asutuste kui ka vabakutseliste õpetajate jaoks. Liidu missiooni ja põhikirjaga saab tutvuda ​kodulehel​.

ERHLi kunagistest tegemistest võib esile tuua näiteks rütmimuusika õpetamise ja õpetajate vajaduste kaardistuse (aastal 2014-2016), Bändilbori projekti, Otsakooli, Elleri kooli, TÜ VKA ja EMTA ühise sündmuse “4 Kooli Fest” jpm. Samuti osale ERHLi esindaja EV100 projekti “Igal lapsel oma pill” programmikomisjonis ning seisis hea selle eest, et pille soetati ka rütmimuusika erialade vajadusi silmas pidades. Rohkem infot leiab samuti kodulehelt www.erhl.ee​.

Palun levitage infot ERHLi üldkoosoleku kohta ka nende kolleegide ja tuttavate seas, kes on ehk valdkonda tegutsema saabunud alles viimastel aastatel.

Lugupidamisega,

ERHLi juhatus