ERHL soovitab: Kuressaare 11. kitarrinädal 14.-19. august

Kuressaares toimub 11. korda kitarrilaager. Osalejaid tuleb kokku 29 ja vanus jääb vahemikku 11-45 eluaastat! Juhendajateks on parimad tegevmuusikud: JAAK SOOÄÄR, MAREK TALTS, KARL LAANEKASK, PAUL DANIEL, ERKO NIIT, LAURA JUNSON, MARTI TÄRN ja ANDRE MAAKER. Laager pöörab rõhku loomingulisele pillimängule ja improviseerimisoskuse arendamisele. Õppetöö toimub ansamblites ja laager lõpeb kontserdiga laupäeva õhtul.

Lisaks laagrile on see nädalal täidetud ka sisuka kontserdiprogrammiga:

14. ja 15. augustil kell 20 – kitarrijämm GoSpas (igaaastased meeleolukad juhendajate jämmid: SOOÄÄR / TALTS / MAAKER / TÄRN / NIIT / JUNSON / LAANEKASK / DANIEL)

16. augustil kell 21 kuursaalis – “VOORAND/KOIKSON/SOOÄÄR/DANIEL” – “Kummardus Veljo Tormisele”. Kadri Voorand ja Jaak Sooäär on aktiivsete koorilauljatena juba noorest east fännanud Veljo Tormise helikeelt ning maestroga on mõnda aega olnud teemaks, et tema loomingut võiks esitada ka jazzi improvisatsioonilises keskkonnas. Selleks puhuks ühinesid Voorandi ja Sooäärega Liisi Koikson ja Paul Daniel ning kuna uue projekti debüüt õnnestus väga hästi, otsustati koos ansambli tegemist jätkata.

17. augustil kell 21 kuursaalis – EPLIK/AGAN/MAAKER “Kontsert Vaiko Epliku kitarrimuusikast” – see kitarritrio ennab Kuressaares enda debüütkontserdi. Mehed on seda plaani juba mõnda aega haudunud ja on nüüd kangesti tahtmist täis seda muusikat ka kuulajatega jagada!

18. augustil kell 21 Pöide pruulikojas (Tolli 25a, Kuressaare) – SILVER SEPP. No see mees meisterdab igast asjast pilli ja võlub laulu välja igast hetkest. Küllap paneb ka need pruulikoja õlleankrud kaasa laulma ja vahutama!  

19. augustil kell 19 kuursaalis – KITARRILAAGRI LÕPUKONTSERT + SADHU JAM vol. 32.  

 

lisainfo: 

Andre Maaker 

56 917 324

Andre.Maaker@gmail.com

http://kitarrilaager.kuula.ee 

http://www.facebook.com/kitarrilaager