ERHL kutsub: Bändilabor 2017

Bändilabori selleaastane bändilaager toimub 21.-24. augustil Rapla Susi Stuudios, kus mentoriteks on praeguse aja hinnatuim produtsentide duo – Raul Ojamaa ja Kostja Tsõbulevski. Laagri eesmärk on keskenduda olemasoleva loomingu lihvimisele ja proovitegemisele. Kostja ja Rauli juhendamisel saavad bändid lisaks ka praktilist õpet, kuidas kodustes tingimustes muusikat salvestada.

 
Eriline on sel aastal seminaripäev, kus teiste seas lahkab Liina Karo, kes on 10 aastat olnud valdkonnas ning muuhulgas toimetanud Positivus Festivalil Eesti-poolse PR ja turundusspetsialistina, muusikatööstust. Sotsiaalmeedia spetsialist kõneleb muusika levitamisest ning lisaks toimub laulukirjutajate paneel, et anda noortele aimu, kuidas tegevmuusikud uusi lugusid loovad.

 
Laagrilistega ühinevad seminaripäeval Noortebänd 2017 poolfinalistid.

 
Bändilabori bändilaagritesse saavad registreerida kõik kuni 26-aastased noored. REGISTREERI LAAGRISSE SIIN!
 

MIS TOIMUB?

→ bändiproovid mentorite juhendamisel
→ muusika salvestamise õpituba
→ seminaripäev: muusikatööstus, muusika levitamine ja laulukirjutajate paneel
→ vestlusringid ja häng
→ õhtused jam-sessioonid
 

KUIDAS SAADA KOHALE?
Ootame bände Susi Stuudiosse oma transpordiga.

Kui olete tulemas bussi, rongi või lennukiga, siis saame teid transportida linnasiseselt laagri toimumiskohta.
KUS SAAB MAGADA?
Kes vanaemade-vanaisade või sõprade-sõbrannade juures ööbida ei saa või ei soovi, pakub Bändilabor majutusvõimalust Rapla õpilaskodus, mis maksab 12€/öö.

 

KUS SAAB SÜÜA?
Pakume laagris kohvipauside ajal suupisteid, kuid suurema kõhutäie eest tuleb igal osalejal ise hoolitseda. Oleme leidnud laagri läheduses soodsad söögikohad, täpsem info osalejatele laagrisse pääsemise kinnituskirjaga.

 

KES ON MENTOR?
mentor ‹-i, -it 2› ‹s› kogenud nõuandja, õpetaja, kasvataja. Professor oli üliõpilastele mentoriks ja akadeemiliseks isaks. *.. tegi temast oma kannupoisi, kes kõike uskus ja jäljendas, mis tema mentor tegi ja õpetas. P. Vallak.

 

MIS TEHNIKAGA MÄNGIME?

Iga bändi kõla sõltub sellest, milliste instrumentidega mängitakse. Võimalusel ootame bände oma kolaga, kuid Bändilabor pakub põhilisi helitehnilisi vajadusi.

PA koos mikrofoniga on kindlasti olemas!

 

Laager on kõigile tasuta, kuid majutuse, transpordi ning söögi eest tuleb igal osalejal endal hoolitseda.