ERHL soovitab: Gustav Adolfi Muusikakooli õpitubade uus hooaeg

14380045_1226956147336274_3943675798960993025_o26. septembril kell 19:00 Mederi saalis avab Gustav Adolfi Muusikakooli igakuiste õpitubade hooaja Uku Suviste!

Uku Suviste on eesti laulja, pianist, laulukirjutaja ja muusikaprodutsent kellel on laiapõhjaline muusikaharidus. 21. KK muusikakallakuga klassist liikus edasi õppima Tallinna Muusikakeskkooli klaverit; Pärast Otsakoolis pop-jazz laulu eriala lõpetamist siirdus USA mainekamasse muusikaülikooli Berklee’sse õppima muusikaprodutseerimist, klahvpilli ja laulmist õppima olles seal üks oma ala tugevamaid.

Alates 2004. aastast on Uku mitmel aastal oma loominguga võtnud osa Uno Naissoo nimelisest noorte heliloomingu konkursist ning selle kaks korda võitnud! Uku on võitnud veel erinevaid auhindu lauluvõistlustel nii Eestis kui välismaal. 2005. aastal sai Uku laulukonkursil „Kaks takti ette“ kolmanda koha, samas oli ta parim meeslaulja., 2010. aastal võttis Suviste osa Jūrmalas peetud rahvusvahelisest laulukonkursist “Uus laine” ning esindades Eestit sai väga suures konkurentsis 3. koha. Lisaks on ta osalenud mitmetes muusikaliprojektides (nt ”Oliver Twist”, ”Chicago”) ja teleshowdes ( nt ”Su nägu kõlab tuttavalt”)

Lisaks omapärase tämbriga vokaalile valdab Uku mitut instrumenti.

Workshopis tutvustab Uku enda mängustiile nii tiibklaveril kui digiklaveril ning näitab kuidas teha kahte asja korraga hästi – laulda ja mängida instrumenti.

Soovitatav kõigile muusikahuvilistele, eriti tulevastele laulvatele instrumentalistele!

Üritus on TASUTA, vajalik eelregistreerimine siit: https://goo.gl/forms/UxliabDgYkRrro0n2

Leia üritus ka Facebookis ja GAMi kodulehel.