Voicingers On Tour 2024 @ MUBA 1.-5.08.24

Sellel suvel, 1. – 5. augustil toimub Tallinnas esmakordselt rahvusvaheline lauljatele suunatud festival Voicingers On Tour. Tegemist on festivaliga, mis hõlmab endas hulgaliselt töötube,  kontserte, jam-sessioone ja palju uusi tutvuseid. Töötube juhendavad mentorid Prantsusmaalt, Taanist, Poolast, Ungarist ja Eestist. Voicingers on mõeldud nii algajatele kui professionaalsetele lauljatele, kes soovivad avastada enda häält, katsetada improvisatsiooni ja jazz-muusikaga. 

Viie päeva vältel toimub 16 töötuba, 4 mentorite kontserti,5 jam-sessiooni ja lõppkontsert. Sind ootab viis päeva tulvil laulmist, koos musitseerimist, uusi teadmisi, uusi väljakutseid, muusikalist mängulisust, põnevaid vestluseid, esmaklassilisi kontserte ja kustumatuid mälestusi!

Töötoad ja lõppkontsert toimuvad MUBAs, kontserdid ja jam-sessioonid Tallinna südames Philly Joe’s jazziklubis. 

Tule ja saa osa suve ägedamast festivalist! 
Rohkem infot: www.voicingers.com/ee