ERHL soovitab: pill.hooandja.ee

logo-ilop-lgEesti Vabariik 100 raames toimuv ettevõtmine „Igal lapsel oma pill“ toetab muusikaõpet pakkuvate asutustele pillide soetamist. „Igal lapsel oma pill“ eelarve on küll märkimisväärne, kuid mitte piisav kõikide vajalike pillide soetamiseks. Seetõttu on loodud keskkond, mille kaudu on kõigil võimalik pillide ostmiseks raha koguda. Nõnda saab igaüks kaasa aidata sellele, et pillimäng oleks oluline osa laste huvitegevuses. Keskkond asub aadressil pill.hooandja.ee ning sinna oma pillivajaduse üleslaadimine on lihtne.
NB! Kõikidele, kes koguvad pill.hooandja.ee keskkonnas vähemalt 75% vajaminemast summast, garanteeritakse puudujääva summa tasumine „Igal lapsel oma pill“ eelarvest. Lae kindlasti oma pillisoov pill.hooandja.ee keskkonda üles, et inimesed just Sinu soovitud pilli/pille saaksid toetada!
Perioodil oktoober kuni detsember toimub ka üleriigiline kampaania, kus kutsutakse inimesi pill.hooandja.ee keskkonna kaudu pillide soetamist toetama. Selleks on aga eelkõige tarvis, et Teie oma pillivajadustest teada annaksite. KUTSUME KÕIKI OMA PILLISOOVIST TEADA ANDMA!

Külasta pill.hooandja.ee lehekülge ja loe täpsemalt.
Küsimuste puhul võtke kindlasti ühendust EV100 „Igal lapsel oma pill“ projektijuhi Allan Tammega: 56680200

ev100.ee/igal-lapsel-oma-pill