ERHL soovitab: Pärnu Kitarrifestival 2016

parnu-kitarrifestival-18-20-nov-2016Kolmas Pärnu Kitarrifestival leiab aset 18.-20. novembril 2016. Osalema oodatakse kõiki kitarriste Pärnu linnast, Pärnu maakonnast ja Eesti Muusikakoolide Liidu Pärnu regioonist. Pärnu kitarrifestivali eesmärgiks on elavdada kitarrimängu Pärnu linnas ja maakonnas, pakkudes esinemisvõimalust erinevate oskustega kitarristidele. Kitarrifestival soovib koondada erinevaid kitarriste, luues seeläbi uusi algatusi ja koostöö võimalusi.

Sõltumata vanusest ja kitarrimängu oskusest on Pärnu kitarrifestivalile oodatud erinevate muusikaliste eelistustega kitarristid ja kitarriansamblid. Pärnu Kitarrifestival on kitarrikeskne üritus, mis ei ole bändikonkurss.

Festivali raames toimuvad töötoad registreerunud osalejatele. Teistel huvilistel on võimalus tulla kuulama kontserte, konkurssi ja vabalavalisi ülesastumisi.

Kitarrifestivali konkurss toimub järgnevates suundades: klassikaline kitarr, rütmimuusika kitarr, basskitarr, hobikitarristid, laulvad kitarristid.
konkursil-jammivad-frederik-kuuts-vasakult-karl-birnbaum-ja-siim-siimer-foto-mikk-kirikalNõuded osalemiseks:

  • Elad/tegutsed     Pärnu linnas või Pärnumaal (EMLi Pärnu regioon)
  • Esitamisele tuleva kava pikkus maksimaalselt 5 minutit
  • Demo esitusele tulevast kavast (demo ei pea olema stuudiosalvestus)

Registreerimine festivalile algab Rahvusvahelisel muusikapäeval 1.oktoobril. Registreerimise ja demode esitamise tähtaeg on 7. november 2016 www.parnukitarr.ee või Pärnu Muusikakooli kantseleis (Aida 4, Pärnu).

 

Rohkem infot töötubade, kontsertide ja ajakava kohta Pärnu Kitarrifestivali kodulehel.