ERHL soovitab: TÜ VKA tasuta e-kursused

TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia muusikaosakonnas alustab 10. oktoobril kaks täiesti TASUTA e-kursust ehk MOOCi (Massive Open Online Course).

 

Suurepärane võimalus õppida seal, kus iganes sa viibid!

“Microphones – the sound engineers musical instrument” (ingliskeelne). Õppejõud: Christoph Schulz, Janar Paeglis, Mihkel Pajupuu. After completing the course learner will develop a ‘taste’ for sound and learn how to realize it straightforwardly; can choose appropriate microphones based on the knowledge gained during the course and minimizing “try and error” factor of doing it; is able to choose appropriate microphone type for live-situation and studio recording and has wider knowledge about the characteristics and applications of standard-microphones for live and studio; is able to connect theoretical information with ‘real live experience’.

“Akordsaade kitarril algajatele” (eesti- ja ingliskeelne). Õppeõud: Kristo Käo. Kursuse eesmärk on õpetada põhilisi harmooniamängu võtteid akustilisel kitarril, tutvustada tüüpilisi harmooniajärgnevusi 20. sajandi popmuusika näitel ja luua baas iseseisvalt jätkamiseks. Iga osaleja saab juhendajate ning MatchMySound (TM) tarkvara koostöös individuaalset tagasisidet oma esituse ja arengu osas. Kursuse läbinu suudab moodustada ja sõrmestada ja vahetada enamlevinud akordikujusid kuuekeelsel kitarril, valdab tüüpilisi parema käe rütmimustreid ning tunneb kuut popmuusikas levinud harmooniajärgnevust.