Bändilabor 2016 ülevaade

Bandilabor4.-7. juulini toimus teist aastat Türi kultuurikeskuses BändiLabori laager. Osa võtsid 4 bändi, keda  juhendasid Taavi Paomets (Avoid Dave) ja Kosta Tsõbulevski (Levski, Eliit). Lisaks käisid külalistena koolitusi läbiviimas Riho Sinisalu (kitarrihooldus), Ahto Abner (rütmika)  ja Rauno Kutti (sotsiaalmeedia turundus).

Nagu Bändilabori laagritele kohane, sattusid kokku väga põnevad ja omanäolised noored bändid üle Eesti:

Fuqtual (Viljandi), The Notes (Rapla), Sent From Viljandi (Viljandi) ja Avangardium (Võru).

Laagri fookuses oli lugude arranžeerimine ja stuudiosessiooniks ette valmistumine. Siim Tõnissoni käe all salvestasid bändid laagri lõpuks Türi kultuurikeskuse stuudios demod, mille kallal 3 päeva tööd sai tehtud.

Kolme laagris osalenud bändi (Fuqtual, The Notes, Sent From Viljandi) saab näha ka tänavusel Noortebändi konkursil!