ERHL soovitab: Noortebändide laager Hauka Rock 2016

13198559_1097767933627906_6535689013595176018_oAntsla Kultuuri- ja Spordikeskuse eestvedamisel juba kuuendat korda toimuv Hauka Rock on välja arenenud bändimuusika festivalist „LINDALEVI“ (1990-2009). Laagri eesmärgiks on arendada Võrumaa ja Lõuna-Eesti noorte muusikalisi oskusi ja teadmisi läbi seminaride, muusikaliste tegevuste ning tervendava ja arendava puhkuse.

Laager toimub tänavu 11. – 16. juulil Antsla Kultuuri- ja Spordikeskuses ja kulmineerub 16. juulil suure lõpukontserdiga Hauka Rock 2016, kus astuvad üles  laagri juhendajad, külalisesinejad ja laagris osalejad, kellest viimastel on vabatahtlikuna võimalik osaleda kontserdi korraldamistoimkonnas.

Laagris toimuvad erinevad seminarid ja workshopid, mis puudutavad bänditegemise võlusid ja valusid. Lisaks individuaalse pillioskuse lihvimisele pööratakse tähelepanu kokkumängimisele ja musitseerimisele. Tutvustakakse erinevaid tehnilisi lahendusi, mis aitavad bänditegemist. Räägitakse improvisatsioonist, muusikateooriast, perkussioonist, rütmikast,  stuudiotööst ja esinemiskogemusest. Laagri esimestel päevadel komplekteeritakse noortest bändid, mis 16. juulil ühise lõpukontserdi annavad.

Oodatud on soovituslikult 12-23 aasta vanused noored, osaleda saavad kuni 30 muusikahuvilist Võrumaalt ja Lõuna-Eestist. Laagris osalemine ei vaja pikaaegset muusikalist kogemust, piisab sellest, kui tunned huvi bändi tegemise vastu, oskad natuke mõnda instrumenti mängida või laulda.

Koolitajateks on sel aastal Karl Laanekask, Signe Hansen, Indrek Mällo, Vilho Meier ja Ilja Sharapov.

Rohkem infot Antsla Kultuuri- ja Spordikeskuse kodulehel!