ERHL soovitab ja Solistica kutsub: Solistica 2017

screen-shot-2016-09-11-at-21-35-11Eesti noorte lauljate konkurss Solistica 2017 toimub Kuressaare Gümnaasiumis juba viiendat korda, jätkates 21 aastat tagasi Saaremaa Ühisgümnaasiumis alguse saanud üleriigilise noorte solistide konkursi traditsiooni. Konkurss rikastab meie väikese Eesti suurima saare kultuurielu talvisel perioodil ja toob kokku toredaid lauljaid.

2017. aasta konkurss toimub Kuressaares 27.–28. jaanuarini.

Kõrgetasemelise ja jätkusuutliku solistide võistluse korraldamisel on väga olulised kolm komponenti: professionaalne saateansambel ja helindamine, kompetentne žürii ning kogu prooviprotsessi ja kontserte jälgiv konsultant, kelle käest osalejad saavad individuaalset tagasisidet. Koostöö oma ala parimatega on ainuvõimalik.

Saateansamblisse kuuluvad 2017. aastal Vladimir Võssotski, Mihkel Mälgand ja Ahto Abner. Heli eest vastutab Tanel Klesment. Võistluse konsultant on Kadri Voorand.

Juhend ja rohkem infot Solistica kodulehel.