ERHL soovitab: rahvusvaheline muusikahariduse konverents “Muusikahariduse vägi Eesti kogemuse näitel”

17.-19. aprillil 2018 toimub Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias rahvusvaheline muusikahariduse konverents “Muusikahariduse vägi Eesti kogemuse näitel” (“The Power of Music Education – Estonian Experience”). Plenaarettekanded toimuvad inglise keeles, fookusgruppide ettekannetes on avatud ka eestikeelne sessioon.

Konverentsil jagatakse parimaid muusikahariduslikke kogemusi nii ettekannete kui praktiliste töötubade kaudu. Esinejaid ootame Norrast, Ungarist, Islandilt, Soomest, Lätist, Leedust ja Eestist. Ettekandjatena astuvad üles näiteks David G. Hebert (Norra), Geza Szilvay (Ungari/Soome), Rasmus Puur jt. Lähemalt võtmekõnelejatest SIIN.

Õpitubades jagatakse osavõtjatega muusikategevuste parimaid praktikaid  tutvustatakse Orffi ja Kodaly’ lähenemisviise, koolieelse muusikakasvatuse praktilist metoodikat, beebide muusikaõpetust, pärimusmuusikat, kooritööd relatiivse metoodika toel ning ansamblilaulu põhimõtteid. Rohkem informatsiooni õpitubade kohta leiab SIIT.

Konverentsi lisaprogramm võimaldab osa saada Rahvusvahelise muusikaolümpiaadi kontsertidest ja lõputseremooniast, mis toimuvad reedel, 20. aprillil 2018.

Registreerimistasu erialaliitude liikmetele 50 EUR, registreerimise tähtaeg on 13. aprill 2018. Registreerumiseks vajuta SIIA
Osalustasu sisaldab lisaks ettekannetele, õpitubades ja kontsertidel osalemise võimalusele avavastuvõttu, kohvipause ning galaõhtusööki. Kui soovite osaleda vaid ühel päeval, siis palun kontakteeruge imuo@ema.edu.ee