ERHL soovitab: Saaremaa rütmi- ja improvisatsioonilaager 2018

Saaremaa rütmi- ja improvisatsioonilaager 2018

Saaremaa rütmi – ja improvisatsioonilaager on kaheksa suvega arenenud ja kasvanud traditsiooniliseks Eesti – ja Saaremaa noorte andekate muusikute õppelaagriks. Järgmine, üheksas improlaager toimub 22.07. – 28.07 Mustjala vallas, Võhma Külamajas. Õppelaagri töö on rütmigrupi põhine. Muusikalaagris tegeldakse rütmitunnetuse ja loovuse aktiveerimise ning muusikalise kommunikatsiooni arendamisega. Saaremaa rütmi- ja improlaagri muudab põnevaks asjaolu, et koos saavad harjutada ja musitseerida erinevate pillide õpilased vanuses 9 – 19 eluaastani.

Sril 2018 finaalkontserdil esinevad kõik osalejad. Kontsert toimub 27.07. k.18.00 Kuressaare pargi kõlakojas. Sril 2018 õppejõududeks on rahvusvaheliselt tunnustatud ja hinnatud muusikud:

 Mihkel Mälgand (basskitarr) – rütmika, laadiline improvisatsioon.

 Kirke Karja (klaver) – rütmika ja ansambli juhendamine.

 Themuri Sulamanidze (klaver) – laadiline impro ja rütmigrupi juhendamine.

 Maria Faust (vabaimpro) – improvisatsioon ja kommunikatsioon ansamblis;  Håkon Berre (löökriistad) – rütmigrupi juhendamine.

 Ned Ferm (multiinstrumentalist) – rütmigrupi juhendamine.

 Mariliis Oder – tegevusjuhendaja

Saaremaa rütmi-ja improvisatsioonilaagrisse on oodatud kõik noored muusikud, kes soovivad täiendada oma oskusi Eesti, Taani ja USA muusikute juhendamisel. Meie sooviks on pakkuda teoreetiliste teadmiste kõrvale loomingulisi tööriistu, mis tooks lavadele omanäolisi ja huvitavaid muusikuid.

Saaremaa rütmi-ja improlaagri 2018 osavõtumaks on 100 EUR , millele lisandub registreerimistasu 30EUR. Muusikalaagrist loobumise korral registreerimistasu ei tagastata.

Osavõtumaks sisaldab õppetasu, sööki 3 x päevas ja öömaja (linad, voodi, tekk ja padi).

Registreerimistasu tasuda MTÜ Saaremaa kitarriakadeemia arveldusarvele EE731010220205997225, selgituses SRIL 2018 ja osaleja nimi. Registreerumistasu maksetähtaeg 1.mai 2018. Osavõtumaksu tähtaeg 15. mai. Sril 2018 koostööpartnerid: Kuressaare muusikakool, Eesti Kultuurkapital, Saaremaa vald, Saaremaa kultuurkapitali ekspertgrupp, MTÜ Saaremaa kitarriakadeemia, AS Swedbank, MTÜ Kuressaare Linnaorkester. Kuressaare Kultuurivara Info: matis.manna@gmail.com telefon: 52-97475 https://sites.google.com/site/saaremaasaksofonilaager/home/registreeri